Wednesday, February 8, 2017

Reparatii Motociclete Deva

Reparatii Motociclete Deva

All Duk Moto Service este un service pentru reparatii motociclete, scutere si atv-uri din Deva, Hunedoara, calea Zarandului nr. 59 (in curte la salubritate).

La All Duk Moto Service avem calificare si suntem pasionati de motociclete. Atelierul nostru este complet echipat pentru reparatii si piese de la cele mai tari branduri si modele.

Ducu se ocupa de reparatii motociclete si afaceri cu piese de peste 10 ani si a castigat o reputatie solida in aceasta industrie.

Ne concentram atentia spre satisfacerea clientului si dam atentia necesara fiecarei motociclete. Suntem un service unic in Deva pentru toate nevoile motocicletei dumneavoastra.

Atunci cand motocicleta dumneavoastra are nevoie de reparatii nu ezitati sa vorbiti cu mecanicul nostru profesionist in motociclete. Suntem cu adevarat pasionati de motociclism si suntem aici pentru a face diferenta in experienta dumneavoastra in motociclism. 0725 197 253

Avem experienta de lucru pe branduri importante, printre care: Yamaha, Honda, Kawasaki, Suzuki, KTM, BMW, Triumph, Ducati, Aprilia, Cagiva, Vespa si multe altele.

Suntem mandri de a oferii un serviciu accesibil, cinstit, de calitate pentru toti clientii nostri. Noi reparam motociclete si avem capacitatea de a repara motocicleta dumneavoastra in cel mai scurt timp si la un cost rezonabil, plus suntem in masura sa schimbam orice piesa aveti nevoie pentru majoritatea motocicletelor.
banner
Previous Post
First

0 comments: